Send os dit RSS links: staff (æ) dailynews.dk | Hjemmesiden er til salg! Send et email

Arsenal presser City med ny sejr i stort chanceorgie

( Alt om Sport )
: Bold.dk | 2024-05-04 | 15:50:25
Hele artikel om Arsenal presser City med ny sejr i stort chanceorgie findes på Bold.dk
Arsenal slog Bournemouth 3-0 og er nu fire point foran Manchester City i Premier League. City har to kampe i hånden.  Arsenal var lørdag eftermiddag på guldjagt hjemme mod Bournemouth i Premier League. På forhånd var The Gunners på førstepladsen i den bedste engelske række, og London-klubben kunne slå et hul på fire point ned til Manchester City, hvis det blev til en sejr. Bournemouth havde ikke det store at spille for, men gæsterne bød Arsenal op til dans. ChanceorgieDet udviklede sig til et festfyrværkeri hvad angår målchancer - og det var i begge ender. Arsenal var altdominerende i første halvleg og havde flere store muligheder, men skarpheden manglede ofte foran mål. Efter 20 minutter var William Saliba tæt på, men Mark Travers afviste i Bournemouth-målet. Fem minutter før pausen burde Declan Rice have bragt Arsenal foran, men midtbanespilleren brændte en direktør. Minuttet senere kunne Emirates Stadium bryde ud i jubel. Kai Havertz blev nedlagt i feltet, og så pegede dommerne på pletten til et omdiskuteret straffespark. Tyskeren lod klogt foden hænge, og så blev han nedlagt af Travers. Bukayo Saka fik ansvaret for at sparke, hvilket han gjorde stensikkert. Dermed gik Arsenal til pause med en smal føring. Bournemouth bedre medEfter pausen ændrede kampbilledet sig. Arsenals dominans blev langsomt mindre, og Bournemouth spillede godt med. Først var Saka dog tæt på en 2-0-scoring, men kantspilleren formåede ikke at finde vej til nettet. Kort efter var Bournemouth tæt på en udligning. Dominic Solanke kom til en stor chance i Arsenal-feltet, men David Raya reddede flot for Arsenal. Herfra bølgede kampen frem og tilbage. 20 minutter før tid viste Arsenal igen klassen. Kai Havertz fandt Leandro Trossard i feltet, og så sparkede belgieren sikkert Arsenal på 2-0 med en flad afslutning i det lange hjørne. Danske Philip Billing blev efterfølgende sat på banen for gæsterne. Kort efter var han involveret for Bournemouth. David Raya kom skævt ud i sit felt og boksede bolden lige ud i fødderne på Ryan Christie, som sparkede på overliggeren. Antoine Semenyo var først på returbolden, som han sparkede i kassen. Dommeren fløjtede hurtigt fri et frispark til Raya, som blev skubbet af Solanke. En længere VAR-gennemgang gav dommeren ret. Dermed stod det stadig 2-0 til Arsenal. Fire minutter før tid havde Arsenals Gabriel bolden i nettet med et drøn i det lange hjørne, men scoringen blev kaldt tilbage for offside. I dommerens tillægstid lukkede og slukkede Declan Rice, da han bankede bolden i nettet med en hård afslutning.  Der faldt ikke flere mål, og dermed vandt Arsenal 3-0 hjemme mod Bournemouth.  Med sejren fører Arsenal nu Premier League med fire point ned til Manchester City. Sidstnævnte har dog to kampe i hånden.

Læs mere »

: Bold.dk | 2024-05-04 | 15:50:25 | Sæt ind i Twitter | Sæt ind i Facebook

PS! Du kan kommenter alle artikler...

Kommenter » " Arsenal presser City med ny sejr i stort chanceorgie "

Navn / Alias :

All comments with URL LINK will be removed!

Skriv ind koden i billedet
verification image, type it in the box

DailyNews.dk tar ikke ansvar for dit indlæg - (OBS! Din IP registreres!)

Læs mere »

Kendte Underholdning Motor Sundhed Kultur Bolig Økonomi Musik Indriges Sport Udriges

Læs mere »

Prisnomineret debutant har skrevet en rablende, uregerlig og original bog om kræft

Rent a Cosy 2 room Apartment in Malaga
Apple slipper kraftigere iMac løs: Kan blive   Indisk stjerneskuespiller svarer på Vestens k   Jan Laursen stopper som sportschef i FCN   Overnattede på hospitalet efter skrækskade   Flere unge er afhørt i sag om stenkast, der d   Problemerne fortsætter: Danskerne må vente i   Coronaramt branche vil dele erfaringer   Adana Demirspor henter fri bosnisk målmand   Tomålsskytten Claesson: Viste vindermentalite   Opkøbt it-komet vil fastholde stærk position   Grønland vil i højere grad bestemme selv og f   Hvidovre-profil er i Nordmakedoniens søgelys   AaB-back efter debut: En barndomsdrøm   Reparation af rørledning vil tage mindst fem   SKI klar med en af de største it-udbud herhje   6 hjerter: Han blev kendt for Ghitas røde gal   Ny fordeling af kongrespladser kan give repub   Greenilicious i Magasin og Jægergårdsgade bli   Karantænen truer: Må ændre stil   Populære elbiler sikrer Tesla milliardoversku   Region Hovedstaden har også undladt at indber   Vildt pinsevejr - MEN: Her er der risiko for   At reducere ham til Taylor Swifts kæreste vil   To mænd er alvorligt såret af knivstik efter   Forvirret Werner fejrede første mål: Glemte v   Kendt restauratør savner billige spisesteder   Rusland har foretaget sit mest vestlige angre     Ny Windows 10 plages af fejl: Nu må selv Micr   Næstved henter svensker efter ophævelse i AC   Analyse: Vil Israels hævn i Gaza destabiliser   Mesterinstruktør bag filmen I Nattens Hede er   Entreprenør byggesjusk - hvad skal man gøre?   Avis: Barcelona og Koundé enige om fire år   Nu er det officielt: Den længste optur nogens   Tyske 1980´er-helte til grandprix i København   Dømt for sex med 14-årig   Dansk Folkeparti vil have flere levende organ   Oliearving fundet død: Blev 52 år   Medie: Shakhtar henter ny cheftræner i Feyeno   CPH:DOX anbefaling: Disse 3 film skal Kim Sko   29-årig fængslet for seks år gammelt drab i R
Copyright © DailyNews.dk - DailyNews - Smarter Information Distribution on the Web With UNMACO - United Marketing Concept - Disclaimer

Warning: mysql_fetch_array(): supplied argument is not a valid MySQL result resource in /usr/home/dailynews.dk/htdocs/nyhet.php on line 30